Benvinguts al fòrum de Lagenetica.info! Accés per a moderadors

Avançat

aborts recurrents per causes genètiques

olga
21 July, 2013 07:51PM
Bona tarda. Som una parella de 30 anys que desde fa 4 estem intentant tenir un fill/a amb nosaltres. M'he quedat embarassada en tres ocasions, i les tres han acabat en abort diferit. Com que mai van analitzar els embrions, i les proves que ens van fer sortien correctament, inclos el nostre cariotip, ens van aconsellar fer una fecundació in vitro amb diagnòstic implantacional. El resultat va ser que de 10 embrions, nomès 2 eren genèticament viables. Els 8 restants tenien aneuploïdes importants, els hi falten o teniem de més varis cromosomes.
Em van implantar els 2 embrions bons, i no em vaig quedar embarassada, quan sempre per natural m'hi quedava. Vaya mala sort!
Així que la meva parella i jo no sabem que fer ni a on anar. Ens va sorpendre molt el resultat i no sabem què podem fer per tenir un fill biòlogic dels dos. Lo que sí que tenim claríssim és que no tornarem a fer una invitro.
Coneixen algun especialista a on podem anar? hi ha algun tipus de medicació que permeti tenir embrions de bona qualitat?
Gràcies per tot
Assumpte El seu nom (no introdueixi dades personals) Vistes Publicat

aborts recurrents per causes genètiques

olga 1712 21 July, 2013 07:51PM

Re: aborts recurrents per causes genètiques

Dr.Jaume Antich 648 05 August, 2013 08:08PM

Re: aborts recurrents per causes genètiques

olga 887 05 August, 2013 11:09PM