Benvinguts al fòrum de Lagenetica.info! Accés per a moderadors

Avançat

Alzheimer precoz

27 January, 2012 10:29AM
Hola sóc una noia de 23 anys que busca consell genètic. El meu pare té alzheimer precoz l'hi va començar als 45 anys. Tinc moltes preguntes i he consultat varies cliniques que donen consell però totes referents a obstetricia. Em diuen que busqui un especialista en el camp. Un neuroleg em pot respondre a les meves preguntes? En possaré algunes aquí perquè veieu per on van.
Quina és la prova que em puc fer per saber si tinc el gen? Amb que consisteix aquesta prova?. Si surt afirmativa, poden saber quan comença? Si tinc fills, es pot saber abans de que neixi si té el gen? També m'he informat per llibres peró són molt tecnics. Se que es dona per l'acumulació d'una proteina en el conducte de les neurones. Es pot tractar o hi ha algun programa d'experimentació sobre això? Un psicoleg em va dir que el senil es pot enlantir, peró el precoz també?

Moltes gràcies per escoltar el meu cas. Si em poguessin resoldre les meves preguntes seria fantastic, però si em poden dir a quina clinica hi ha un especialista que estigui assabentat de tot això, també em serviria de gran ajuda.
Assumpte El seu nom (no introdueixi dades personals) Vistes Publicat

Alzheimer precoz

Alidè C 1622 27 January, 2012 10:29AM

Re: Alzheimer precoz

Dr.Je Antich 827 25 April, 2013 07:46PM